به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ در دنیای دندانپزشکی روز دنیا، ایمپلنت از مهمترین بخشهای تخصصی این حوزه محسوب می شود. این تکنولوژی علمی چند سالی است در ایران وارد شده که متاسفانه تولیدات کشورهای خارجی توانسته بخش بزرگی از بازار داخلی در حوزه دندانپزشکی را به خود اختصاص دهد.
میترا ملک التجاری، با تاکید براینکه این شرکت توانسته با تولید صد در صد داخلی این محصول دندانپزشکی گام بزرگی در پیشبرد اهداف تولید ملی بردارد، گفت: شرکت را در سال 1397 با خط تولید ایمپلنت دندانی برند DPI راه اندازی نمودیم و پس از اخذ مجوزهای لازم از سال 1400 وارد بازار فروش این محصول شدیم که تا امروز به کارگذاری بیش از سی هزار واحد ایمپلنت دندانی رسیدهایم. هدف این شرکت ابتدا به ساکن تولید ایمپلنت مشابه و قابل رقابت با محصول خارجی از لحاظ قیمت و کیفیت با برندهای مذکور بوده که برای تامین نیاز تمام اقشار جامعه خصوصا اقشار متوسط و کم درآمد، با قدرت و برنامه ریزی و بازاریابی وارد این حوزه شدیم و حال توانستهایم به تولید روزانه پنج هزار واحد برسیم و ظرفیت تولید سالانه ما به میزانی است که بتوانیم بخش بزرگی از بازار را تامین کنیم.
او ادامه داد: امروزه حوزه ایمپلنت در دسته بندی زیبایی دندان مانند حوزه کامپوزیت و لمینیت قرار نگرفته و جزو مهمترین بخشهای درمانی در بحث دندانپزشکی محسوب شده و امری بسیار ضروری است. همچنین با وجود تحریمها و مشکلات اقتصادی از جمله خروج ارز از کشور بر آن شدیم تا بتوانیم با تولید داخلی این محصول قدمی در رشد علمی کشور و خدمت به مردم عزیز برداشته باشیم که در این مسیر توسط وزارتخانهها و سازمانهای مختلفی حمایت شدیم که در اینجا از آنها تشکر میکنیم.
مدیرعامل شرکت پارس سامان طب اظهار داشت: از جمله خصوصیتهای بارز این شرکت تامین تمام نیازهای تخصصی دندانپزشکان در حوزه ایمپلنت است که میتواند در مدت زمان کمتری تعداد زیادی از ایمپلنت مورد نیاز را تامین نماید و مشکلات عدیده شرکتهای وارد کننده از جمله ناقص بودن سایزهای ایمپلنت که منجر به ناراضی بودن بیماران عزیز خواهد شد را ندارد.
او در پایان از فعالیتهای فرهنگی و هنری شرکت یاد کرد و گفت: در سالهای اخیر با بسیاری از دوستان از جمله آقای نیکآمیز در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری همانند تئاتر نیز فعالیت داشتیم.
دکتر مهسا شریعتی؛ متخصص ارتودنسی ناهنجاریهای فکی، ادوایزر علمی و رئیس انجمن آموزشی این شرکت نیز در رابطه با تولید داخلی ایمپلنت دندانی DPI توضیح داد: تا پیش از تولید این برند، درمان ایمپلنت به عنوان یک درمان با قیمت گزاف بود که تنها قشر مرفه جامعه میتوانستند از این درمان استفاده کنند اما خوشبختانه این برند با مزیتهای رقابتی با برندهای مشابه کرهای توانسته با یک سوم قیمت این امکان را به وجود آورد تا تمام اقشار جامعه بتوانند از این درمان مهم بهره مند شوند.
او افزود: همچنین در دو سال اخیر توانستیم با مراکز علمی و دانشگاههای کشور همکاریهای تحقیقاتی خوبی داشته باشیم. تا امروز به بیش از سی هزار واحد از این ایمپلنت داخل فک کار گذاشته شده و باافتخار میتوانیم اعلام کنیم درصد خطای این برند ملی بسیار پایین بوده و بازخوردی بسیار عالی از دانشگاهها و همچنین مراکز آموزشی علمی، همکاران، جراحان فک و صورت و دندانپزشکان داشته است.
دکتر ساره امیر حسینی، دنداپزشک با سابقه کشورمان نیز در رابطه با این محصول که تولید کشورمان است؛ بیان کرد: این برند توانسته درمان ایمپلنت که یکی از درمانهای ضروری حوزه دندانپزشکی است را با کیفیت قابل رقابت و قیمت پایین خدمت تمام اقشار جامعه ارائه دهد. شخصا تا امروز حدود سیصد واحد ایمپلنت را برای مردم استفاده کردهام که درصد موفقیت آن تا حدود 90 درصد بوده و رضایت مردم عزیز را در برداشته است.
دکتر امیر حسین بنی شاه آبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در رابطه با تجربه خود با برند DPI که توانسته تمام استانداردهای داخلی و بین المللی را دریافت کند اظهار امیدواری کرد که با حمایت جامعه پزشکی و دانشگاهی این برند بیشتر از پیش بتواند با خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه به کار خود ادامه دهد.